Juuksur-stilist Maarit Kapsta

Juuksur-stilist Maarit KapstaJuuksuri tööga puutusin kokku juba päris pisikese tüdrukuna. Minu ema oli juuksur ja vahel harva võttis ta mind tööle kaasa. Mulle meeldis seal toimetada, võtsin kuivatist rätikuid välja, sättisin neid kokku ja pühkisin juukseid põrandalt kokku. See kõik tundus meeletult tore töö olevat. Ja need tädid, kellele soenguid tehti, olid uskumatult ilusad ja õnnelikud salongist lahkudes. Eks juba siis hakkas minu peas küpsema mõte, et suurena saab minust juuksur.

Aasta peale keskkooli lõppu, alustasingi õpinguid Maie Lõhmuse juures. Ja taas algas juuste pühkimine põrandalt, aga seekord oli see kõik juba teistmoodi…Temalt omandasin kindla käe, osavuse ja täpsuse, mis on eriti vajalik hea meestöö oskuseks. Ja suureks plussiks ka naistöö puhul.

Täna on mul kaks imearmast tütart, abikaasa ja ma teen tööd, millest olen alati unistanud.

Juuksuritöö areneb pidevalt ja iga päev õpin midagi uut. Oma töös arvestan ma Sinu soovidega ja proovin ka ise pakkuda juurde midagi uut. Mitte alati ei soovi klient midagi uut, vaid hoopis midagi kindlat ja turvalist. Selleks olengi mina olemas, et pakkuda Sulle parimat tulemust.

Parim tunnustus tehtud töö eest on see, kui klient lahkub salongist õnneliku ja rahulolevana ja ta tuleb ikka ja jälle tagasi.

Olen töötanud

Maie Lõhmuse Ilusalongis 1993-1997
Tiia Ilusalalongis   1997-2001
Ilusalongis Maribell 2001-2005
Ilusalongis Central 2005-2012

Olulisemad koolitused

Toni & Guy lõikustehnikad, värvi ja stiilikoolitused Goldwelli värvi ja lõikustehnika koolitused
Wella värvi ja lõikustehnika koolitused
Schwarzkopfi koolitused ja workshopid
Loreali värvi ja trendikoolitused
Kerastase ravikoolitused
Inoa värvikoolitused

Broneeri aeg minu juurde